O nama

Višedecinijsko profesionalno znanje iz oblasti mašinstva i konstrukcije alata praktično isprepleteno sa ljubavlju prema prirodi i strašću prema ribolovu dovelo je do proizvoda - Ujka® voblera koje ovom prilikom želimo detaljnije da vam predstavimo. Rade Marković, inž. mašinstva, konstruisao je i dizajnirao sve naše modele, koji se proizvode pod okriljem firme BMC. Njegova prvobitna ideja i namera je bila da napravi vobler kojim bi zadovoljio lične afinitete, kvalitet i stroge kriterujume u pogledu lovnosti. Sa izgrađenim profesionalnom stavom prema poslu koji zahteva perfekciju, uz puno ljubavi prema detalju i težnjom ka savršenstvu 1996. godine zvanično su nastali prvi modeli. Lični afiniteti su se kroz tehnička rešenja, karakteristike i praktične rezulte podudarili sa ukusom velikog broja ribolovaca i od voblera za ličnu upotrebu spontano je nastala ozbiljna proizvodnja koja se neprestano unapređuje.
Danas govorimo o porodičnom poslu koji ima za cilj uspostavljanje dugoročne tradicije sa jasno utvrđenim prioritetima i namerom postavljanja visokih standarda u izradi voblera od plastike. Lovnost, pouzdanost i savršen sklad karakterističnog dizajna i visokog nivoa završne obrade karakterišu naš nastup. Briga o svakom detalju uz upotrebu najkvalitetnijih materijala daju autentičan pečat Ujka® voblerima, a ono što se dešava u vodi, u pogledu njihovog primarnog zadatka, otkriva ih u najlepšem svetlu!
Od 1996. godine pa do sada, naši vobleri su preplivali mnoge vode i obeležili ih mnogobrojnim rezultatima zbog kojih su svrstani u najlovnije voblere na našim prostorima. Trenutno proizvodimo 16 različitih modela i ponosni na činjenicu da su Ujka® vobleri danas najkvalitetniji i najlovniji domaći vobleri ove vrste. Ponosni smo i na to što smo poslužili kao uzor i inspiracija mnogim domaćim proizvođačima što je svojevrsno priznanje i dokaz da smo postavili standarde za uzor od kojih ni nadalje nećemo odstupati i koje ćemo neprestano unapređivati.
Na kraju, zahvalili bismo se svima vama, našim ribolovcima - varaličarima, koji ste nas tokom svih ovih godina podržavali i davali vrednost našem radu. Svojim rezultatima i zadovoljstvom ukazivali ste nam na dalji pravac i ujedno potvrđivali da smo na pravom putu. Želja nam je da sa vama poboljšamo i dodatno učvrstimo saradnju, pospešujemo uzajamne odnose i da tako zajedničkim snagama dolazimo do novih, još boljih rezultata, naših i vaših Ujka® voblera.